Wat anderen zeggen

 “Ik vond het coachtraject met Paulien leerzaam en het gaf me inzichten. Paulien komt heel rustig over en luistert naar wat ik te zeggen heb. Door de vragen die ze mij stelde en achteraf mee gaf, ging ik verder nadenken. Paulien gaf mij genoeg ruimte en tijd en stelde mij goede vragen. Ik kon merken dat ze het begreep ondanks dat mijn verhaal soms veranderde of vaag was. Doordat de juiste vragen gesteld werden ga je nadenken en ga je beseffen dat het ook anders kan.
Ik zou het zeker anderen aanraden.”

“Heel hartelijk dank voor je aandacht voor onze dochter en voor ons als ouders de afgelopen tijd. Wij ervaren ook dat het beter met haar gaat.
Wij vinden het fijn, dat ze bij jou een veilige plek heeft gevonden om te praten. En dat je ons weer op het goede spoor hebt geholpen. Het lukt ons beter om haar te begrijpen en ruimte te maken voor haar gevoel en inbreng rond wat voor haar belangrijk is. Als je je soms wat zorgen maakt hebben wij de neiging om onze ‘goede’ zorgen als besluiten voor haar neer te leggen, met een averechts effect. Je hebt ons daar goed bij geholpen.
Fijn dat zij (en wij) altijd bij jou terecht kunnen als daar behoefte aan is. Ik denk dat de drempel laag voor haar is om dat ook te doen.”

“Ik ben blij met jou als coach voor mijn dochter, ik hoor alleen maar goede verhalen over jou. Ik vind dat ze heel erg aan het veranderen is ze praat veel meer en uit haar gevoelens meer bij mij. Voor mij voelt het alsof ze hier met hulp van ons en jou goed doorheen kan komen. Ik heb veel vertrouwen in het proces. Ik denk dat ze hier enorm van groeit en er sterker uitkomt.
Bedankt voor al je goede zorgen respect voor jou.”

“Het alleen zijn gaat steeds beter en voelt ook beter. Soms nog wel spanning om alle nieuwe dingen die nu gaan komen maar dat komt wel goed. Ben verhuisd en begin echt mn plekje te vinden. Bedankt voor alle goede adviezen, ik denk er vaak aan terug. Ook met mijn ouders gaat het beter, echt bijna geen ruzie meer en merk dat het gesprek heeft geholpen, dat is fijn”