Reviews

Lees hier onder de reviews en ervaringen van ouders en/of coachees

"Heel hartelijk dank voor je aandacht voor onze dochter en voor ons als ouders de afgelopen tijd. Wij ervaren ook dat het beter met haar gaat. Wij vinden het fijn, dat ze bij jou een veilige plek heeft gevonden om te praten. En dat je ons weer op het goede spoor hebt geholpen. Het lukt ons beter om haar te begrijpen en ruimte te maken voor haar gevoel en inbreng rond wat voor haar belangrijk is. Als je je soms wat zorgen maakt hebben wij de neiging om onze 'goede' zorgen als besluiten voor haar neer te leggen, met een averechts effect. Je hebt ons daar goed bij geholpen. Fijn dat zij (en wij) altijd bij jou terecht kunnen als daar behoefte aan is. Ik denk dat de drempel laag voor haar is om dat ook te doen."
"Ik vind dat je heel rustig bent en goed luistert naar de dingen die verteld worden. Je hebt vaak goede vragen die je stelt en als ik er even niet uit kom of ik begrijp een vraag niet helemaal goed, stel je je vraag op een andere manier of gaan we verder. Je hebt vaak goed door waar onzekerheden zitten en je stelt me erg op mijn gemak door me te vertellen dat ik niet de enige ben met problemen en dat je af en toe voorbeelden noemt over situaties of dingen die je zelf hebt meegemaakt. De eerste paar gesprekken hebben veel opgehaald en juist de latere gesprekken hebben mij ook actief ontwikkeld door bijvoorbeeld mij meer uit mijn comfortzone te laten komen. Ik vond het fijn om dieper op bepaalde dingen in te gaan en te kijken waar mijn gevoel en gedrag vandaan komt, dat vond ik vaak lastig maar je hielp me daar juist goed doorheen door de juiste vragen te stellen. Ik vond het ook fijn dat je soms tegen me zei dat ik best hardop mocht denken. Ik voelde me heel goed begrepen, juist ook door de vragen die je stelde of soms gaf je meerdere opties waar ik me dan wel in kon vinden. Ook de huiswerkopdrachten vond ik wel fijn, omdat je er dan even voor moet gaan zitten en weer terug denkt aan het gesprek.
"Ik vond het coachtraject met Paulien leerzaam en het gaf me inzichten. Paulien komt heel rustig over en luistert naar wat ik te zeggen heb. Door de vragen die ze mij stelde en achteraf mee gaf, ging ik verder nadenken. Paulien gaf mij genoeg ruimte en tijd en stelde mij goede vragen. Ik kon merken dat ze het begreep ondanks dat mijn verhaal soms veranderde of vaag was. Doordat de juiste vragen gesteld werden ga je nadenken en ga je beseffen dat het ook anders kan. Ik zou het zeker anderen aanraden."
"Het alleen zijn gaat steeds beter en voelt ook beter. Soms nog wel spanning om alle nieuwe dingen die nu gaan komen maar dat komt wel goed. Ben verhuisd en begin echt m'n plekje te vinden. Bedankt voor alle goede adviezen, ik denk er vaak aan terug. Ook met mijn ouders gaat het beter, echt bijna geen ruzie meer en merk dat het gesprek heeft geholpen, dat is fijn"
"Bedankt voor je gesprekken Paulien! Eigenlijk zou ik iedere jongere (en diens ouder(s) gesprekken met je wensen, wanneer het allemaal even niet loopt. Je bent heel vriendelijk in contact, kan je goed inleven in een jongere en verstaat je vak. Je hebt ons heel goed geholpen. Bedankt voor je luisterend oor, je adviezen en tips. Ik zal je zeker aanraden bij andere mensen. Succes met je mooie werk en indien nodig weten wij je zeker (weer) te vinden."
"Ik ben blij met jou als coach voor mijn dochter, ik hoor alleen maar goede verhalen over jou. Ik vind dat ze heel erg aan het veranderen is ze praat veel meer en uit haar gevoelens meer bij mij. Voor mij voelt het alsof ze hier met hulp van ons en jou goed doorheen kan komen. Ik heb veel vertrouwen in het proces. Ik denk dat ze hier enorm van groeit en er sterker uitkomt. Bedankt voor al je goede zorgen respect voor jou."