Visie

Ik ben van mening dat ieder mens de kans moet krijgen om zich volledig te kunnen ontplooien tot de persoon die hij of zij is. Iedereen heeft het recht om zich goed te voelen en zijn of haar leven in te vullen zoals hij/zij wil.  Elk mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten, wanneer iedereen zijn kwaliteiten optimaal gebruikt kunnen wij allemaal bijdragen aan een betere maatschappij.

Missie

Het is mijn missie om anderen te helpen om die dingen naar boven te halen die hij of zij belangrijk vindt. Ik wil mensen motiveren en uitdagen om echt te zijn wie zij zijn en anderen uitdagen om dit ook in anderen naar boven te halen. Wanneer er een soort olievlek ontstaat kunnen wij allemaal de omgeving een stukje beter maken. Wanneer je weet waar je kracht ligt en wat je leuk vindt, kun je veel beter van dienst zijn voor anderen. De persoonlijke ontwikkeling is in mijn ogen de basis van alles.

Waarom ik doe wat ik doe:

Ik wil bijdragen aan een samenleving waarin mensen met respect en liefde voor elkaar en zichzelf leven. Wanneer ik 85 ben en terug kijk op mijn leven, wil ik een leven zien waar ik alles heb gegeven om anderen te inspireren en te motiveren zodat de volgende generatie elkaar meer ondersteunt en uitdaagt om een leven te creëren die ieder voor zichzelf ziet.