Over Paulien

Jongeren en studenten coach You Be You

"Gebruik je eigen rotsblokken om een ander te helpen een huis te bouwen"

“Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik ben Paulien, geboren in 1986 in Groningen.

Ik heb in mijn eigen jeugd te maken gehad met veel diverse uitdagingenIk voelde mij in die periode ontzettend eenzaam, onbegrepen en had geen doel in mijn leven. Daardoor kan ik mij vaak goed inleven in verschillende situaties. Juist door mijn ervaringen kan ik anderen goed ondersteunen om door de moeilijke periodes heen te komen.

Ik hoop dat steeds meer mensen gaan inzien hoe belangrijk het is om jezelf echt te leren kennen, zodat je er achter komt wat jou echt gelukkig maakt. Daarnaast is het ook heel belangrijk om meer kennis te krijgen over hoe je met bepaalde dingen kunt omgaan zoals weggestopte emoties en negatieve gedachten. Veel te veel mensen leven hun leven op de automatische piloot en doen eigenlijk maar een beetje wat er op hun pad komt, terwijl er zoveel meer uit het leven te halen valt! Ik vind dat enorm zonde

Ik ben van mening dat iedereen in zijn leven wel een coach kan gebruiken (ook de coaches zelf!) Door de juiste vragen te stellen en een goede coachrelatie op te bouwen kun je heel veel bereiken. Ik vind jongeren/studenten/jongvolwassenen een super leuke doelgroep. Zij zijn vaak heel eerlijk en zijn tegelijkertijd ook goed in staat om zelf na te denken en oplossingen te bedenken. Ik vind het belangrijk dat de coachee zich op zijn/haar gemak voelt en zal daar ook alles aan doen om dat te laten slagen. Ik stem de sessies volledig af op de coachee. 

Jongeren en jongvolwassenen krijgen steeds meer stress en moeten voor hun gevoel aan steeds meer eisen voldoen. Daardoor is er helaas genoeg werk voor mij en mijn collega’s. Ik hoop dat er op scholen meer aandacht komt voor de mentale gezondheid, zodat ze vanaf jonge leeftijd al meer leren om te gaan met bijvoorbeeld negatieve gedachten en emoties. 

Ik coach voornamelijk jongeren/jongvolwassenen tussen de 14 en de 28, maar zo af en toe coach ik ook volwassenen. Uiteindelijk komt veel op hetzelfde neer, zolang de klik er maar is. 

Naast reguliere coaching bied ik ook christelijke coaching aan. 

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag! 

Groet, 
Paulien 

Relevante opleidingen

Relevante ervaringen