Over Paulien

Paulien van der Woude
jongerencoach

Hi, ik ben Paulien en ik ben de oprichtster van You Be You.
Ik heb de opleiding SPW (Sociaal Pedagogisch Werker) gedaan en vervolgens een studie HBO jongerencoach. Op dit moment ben ik bezig met mijn Bachelor SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening uitstroomprofiel jeugdzorgwerker) en hypnotherapie en regressie. Naast het coachen heb ik diverse ervaringen in de jeugdzorg onder andere bij een justitiële jeugdinrichting, een moeder-kind huis en een gezinsvervangend tehuis.  Ook ben ik medeoprichter en eigenaar van de  POWER-methode. Sinds 2015 geef ik fysieke en mentale weerbaarheidstrainingen volgens onze eigen POWER-methode. Daarnaast ben ik projectleider en coördinator van het jongerenproject BASI www.basi-mdt.nl , dat doe ik samen met mijn partner Jeff http://www.stayincharge.nl.

paulien

Mijn doel is om jongeren zelf te laten ontdekken wie ze echt willen zijn en hoe ze hun eigen leven kunnen invullen. Ik heb in mijn eigen jeugd veel problemen ondervonden en wil juist door die ervaring anderen helpen om goed door de moeilijke periodes heen te komen.

Ik hoop wat bij te kunnen dragen in de levens van de jongeren. Ik ben erg geraakt door het aantal zelfdodingen onder de jeugd. Jongeren krijgen steeds meer stress en moeten voor hun gevoel aan steeds meer eisen voldoen. Helaas ken ik het gevoel maar al te goed. Ik voelde mij in die periode ook ontzettend eenzaam, onbegrepen en had geen doel in mijn leven. Ik hoop dat steeds meer mensen gaan inzien hoe belangrijk het is om jezelf echt te leren kennen, zodat je er achter komt wat jou echt gelukkig maakt. Veel te veel mensen leven hun leven op de automatische piloot en doen eigenlijk maar een beetje wat er op hun pad komt, terwijl er zoveel meer uit het leven te halen valt! Ik vind dat enorm zonde. Ik ben van mening dat iedereen in zijn leven wel een coach kan gebruiken. Door de juiste vragen te stellen en een goede coachrelatie op te bouwen kun je heel veel bereiken. Ik vind jongeren een super leuke doelgroep. Jongeren zijn vaak heel eerlijk en puur en zijn tegelijkertijd ook goed in staat om zelf na te denken en oplossingen te bedenken. Ik wil dat de coachee zich op zijn/haar gemak voelt en zal daar ook alles aan doen om dat te laten slagen. Ik stem de sessies volledig af op de jongere.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Wil je liever een mannelijke coach? Kijk dan op www.stayincharge.nl voor jongerencoach Jeff.