Over Paulien

Jongeren, jongvolwassenen en gezinscoach bij You Be You in Groningen (Hoogkerk). 

Lees hieronder verder

Coach hoogkerk

"Wees jezelf er zijn al genoeg anderen"

jongerencoach Paulien

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik ben Paulien, geboren in 1986 in Groningen.

In mijn eigen jeugd ben ik geconfronteerd met diverse uitdagingen. Ik heb me in die periode erg eenzaam gevoeld, onbegrepen en had geen duidelijk doel in mijn leven. Hierdoor kan ik me goed inleven in verschillende situaties. Dankzij mijn eigen ervaringen, motivatie en verworven kennis (zie hieronder) kan ik anderen goed ondersteunen om door moeilijke periodes heen te komen.

Ik hoop dat steeds meer mensen gaan inzien hoe belangrijk het is om jezelf echt te leren kennen, zodat je ontdekt wat jou echt gelukkig maakt. Daarnaast is het cruciaal om meer kennis te vergaren over hoe je met bepaalde zaken kunt omgaan, zoals weggestopte emoties en negatieve gedachten. Te veel mensen leven hun leven op de automatische piloot en volgen gewoon wat er op hun pad komt, terwijl er zoveel meer uit het leven te halen valt! Dat vind ik echt zonde.

Iedereen kan in zijn leven wel een coach gebruiken (zelfs de coaches zelf!). Door de juiste vragen te stellen en een goede coachrelatie op te bouwen, kun je veel bereiken. Ik vind jongeren/studenten/jongvolwassenen een geweldige doelgroep. Ze zijn vaak heel eerlijk en zijn tegelijkertijd goed in staat om zelf na te denken en oplossingen te bedenken. Het is voor mij belangrijk dat de coachee (cliënt) zich op zijn/haar gemak voelt, en ik zal er alles aan doen om dat te laten slagen. Ik stem de sessies volledig af op de coachee.

Jongeren en jongvolwassenen ervaren steeds meer stress en voelen zich onder druk gezet om aan steeds meer eisen te voldoen. Daarom is er (helaas) genoeg werk voor mij en mijn collega’s. Ik hoop dat scholen meer aandacht zullen besteden aan de mentale gezondheid, zodat jongeren van jongs af aan leren om te gaan met bijvoorbeeld negatieve gedachten en emoties.

Ik coach voornamelijk jongeren/jongvolwassenen tussen de 14 en 28 jaar, maar af en toe coach ik ook volwassenen. Uiteindelijk komt veel op hetzelfde neer, zolang er maar een klik is, dat is het allerbelangrijkste! Daarom begin ik altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Voel je geen klik? Geen probleem. Kijk dan gerust verder, het draait immers om jou!

Naast reguliere coaching bied ik ook christelijke coaching aan. Mocht je daar interesse in hebben, dan kun je dat aangeven tijdens het intakegesprek.

Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag!

Hartelijke groet,
Paulien

Relevante opleidingen

Huidige werkzaamheden

Eerdere relevante ervaringen