Het is toch JOUW leven?

 

Heb jij iets waar je tegenaan loopt? Heb je geen overzicht meer in je leven of weet je niet precies wat je wilt? Heb je vaak ruzie met anderen of ben en je vaak onzeker? Loopt je leven niet zoals je zou willen? Zou je graag iets willen veranderen in je leven?

Ik wil je daar graag bij helpen. Ik vond vroeger veel dingen lastig en moeilijk en wou dat ik iemand had die mij hielp om verder te komen. Iemand die echt naar mij luisterde. Ik heb het toen met veel vallen en opstaan zelf gedaan, dat duurde alleen een stuk langer dan wanneer ik iemand had die mij ondersteunde.  Ik gun iedereen een coach zodat je veel sneller je doelen kunt bereiken. 

Ik help jongeren op weg in hun leven.

Ik luister naar jou, want het is jouw leven! Jij geeft aan wat je graag anders zou willen in je leven, en ik help je om dat te bereiken. Gemiddeld lukt dat in ongeveer 4/5 afspraken.

 

 

Voor wie zijn de coachsessies?

Coaching is voor bijna iedereen, bijvoorbeeld bij:

 • Stress
 • Geen structuur meer
 • Onzekerheid
 • Angst
 • Negatieve gedachten
 • Milde depressieve klachten
 • Eenzaamheid
 • Ruzies
 • Moeite met levenskeuzes
 • Pesten
 • Opstandigheid/agressie
 • Moeite met sociale omgang
 • etc.

Hoe lang duurt een coach traject?

Het is erg persoonlijk hoelang een traject duurt. Het ligt aan de dingen die je wilt veranderen. Gemiddeld duurt een traject 4/5 keer.

De coachee (cliënt) bepaalt zelf hoe vaak hij of zij het nodig vindt.

Het voordeel van een coach is dat, wanneer nodig, er na een tijd zo weer een sessie ingepland kan worden. 

 

 

Wie gaat mij ondersteunen?

Jongerencoach Paulien.

Hoe word ik ondersteund?

Ondersteuning kan in mijn coachruimte, bij jou thuis of een ander gewenste locatie. Ook is coaching online mogelijk.

Wat wordt er van mij verwacht?

Het is belangrijk dat je zelf graag wilt dat er iets verandert en dat je wilt werken aan je doel. Ook zijn er af en toe opdrachten die je thuis uitvoert.

Wat kost het en hoelang duurt 1 gesprek?

Een sessie duurt ongeveer drie kwartier tot een uur en de kosten zijn €60,- per sessie. Dit is inclusief voorbereiding, verslaglegging, BTW en eventuele reiskosten (tot 10 km vanaf de stad Groningen). 

Ik wil graag een coach, en nu?

Mail naar: info@youbeyou.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

ACTIE: