Online coaching?

Wil je graag coaching maar ben je (om wat voor reden dan ook) niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan is online coaching een optie! 
Vanuit je eigen vertrouwde omgeving

Werkt dat wel?

Online coaching biedt dezelfde kwaliteit en toewijding als onze persoonlijke sessies, maar met het gemak van flexibiliteit, vertrouwen en toegankelijkheid. Of je nu te ver weg woont, niet uit huis durft of teveel spanning ervaart bij een fysieke afspraak, online coaching is geschikt voor jou! 

ondersteuning jeugd

Waarmee kan ik terecht?

Of je nu worstelt met stress, angst, relatieproblemen, negatieve gedachten of persoonlijke groei, ik sta voor je klaar om je te begeleiden, ondersteunen en inspireren. 

Met online coaching kun je profiteren van:

  1. Flexibiliteit: Plan sessies in op tijden die voor jou het beste werken. 

  2. Comfort: Ontvang coaching vanuit het comfort van je eigen huis. 

  3. Toegankelijkheid: Mijn online coachingdiensten zijn beschikbaar voor iedereen, ongeacht waar je woont of hoe druk je schema is. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een apparaat met een camera en microfoon.

  4. Effectiviteit: Onderzoek toont aan dat online coaching net zo effectief kan zijn als face-to-face sessies, met vergelijkbare resultaten en tevredenheid van cliënten.

Of je nu een specifiek doel wilt bereiken, jezelf wilt ontwikkelen of gewoon wat extra ondersteuning nodig hebt tijdens uitdagende tijden, mijn online coachingdiensten kunnen je helpen om het beste uit jezelf te halen en een leven te leiden dat vervuld is van welzijn, geluk en succes.

Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe online coaching jou kan helpen op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn!

FAQ

De duur van een coachingstraject is uiteraard erg persoonlijk en hangt af van de ernst van de situatie. Over het algemeen bestaat een traject uit een gemiddeld aantal van 4 tot 6 sessies.

De coachee (cliënt) bepaalt zelf hoe vaak hij of zij het nodig vindt om sessies bij te wonen.

Het voordeel van coaching is dat er, indien nodig, snel weer een sessie kan worden ingepland.

Het is belangrijk dat je zelf gemotiveerd bent om veranderingen aan te brengen. Als je niet bereid bent om iets te veranderen, heeft het geen zin om een afspraak te maken. Bij elke sessie krijg je één of twee opdrachten mee. Dit is cruciaal om zo snel mogelijk jouw doel(en) te behalen.

De gemiddelde duur van een sessie is één uur. Ik zorg er altijd voor dat je niet midden in een verhaal hoeft te stoppen. Over het algemeen is het laatste gesprek wat korter van duur.

Problemen met betrekking tot stoornissen/diagnoses zoals:

– PTSS (Posttraumatische Stressstoornis)
– Autisme Spectrum Stoornis
– Verstandelijke beperkingen
– Borderline Persoonlijkheidsstoornis
– Narcistische Persoonlijkheidsstoornis
– Ernstige depressie
– Psychoses
– Hechtingsstoornis
– Dissociatieve stoornis

In een crisis situatie is het belangrijk dat je zo snel mogelijk naar de huisarts gaat.

Mijn coachingmethode omvat gesprekken voeren. Het is essentieel dat je in staat bent om een gesprek te voeren.

Twijfel je of het geschikt is voor jou of je kind? Neem dan gerust contact op.

De kosten voor online coaching bedragen €60,- per sessie, inclusief BTW. Deze prijs is inclusief voorbereiding, verslaglegging en eventueel tussentijds contact met mij.

Neem gerust contact met mij op voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Je kunt mailen naar info@youbeyou.nl of bellen/appen/sms’en naar 06-46 29 14 71.

Je hebt geen verwijzing nodig om een coach in te schakelen.

Helaas worden coaching kosten niet vergoed door de zorgverzekeraar of de overheid.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Wil je verandering? Pak dan de regie in handen en onderneem actie! 

© 2023 All Rights Reserved.